Wat is Capptions Direct?

Met Capptions Direct zijn we klaar voor de volgende stap. Een completere, gebruiksvriendelijkere app die je in staat stelt je collega's uit te nodigen, templates aan te passen en meer inzicht biedt in je resultaten

Afgelopen jaren hebben we ontzettend veel vragen, opmerkingen en suggesties van onze admins, gebruikers, partners, familie en vrienden ontvangen. Deze feedback hebben we verzameld en verwerken in onze nieuwe app. Capptions Direct moet al onze (toekomstige) gebruikers nog beter faciliteren in hun dagelijkse professionele activiteiten.

Capptions Direct is gefocust op de mobiele ervaring: je kunt je eigen omgeving aanmaken en collega's uitnodigen binnen een minuut. Een template bouwen of aanpassen kan vanuit de app. Het belangrijkste blijft echter het gemakkelijk invullen van formulieren. Met alles wat we geleerd hebben wordt dit nog makkelijker dan met ons huidige platform.

Op dit moment zijn we aan het testen met een kleine groep gebruikers, om op die manier feedback te verzamelen en de app verder uit te breiden. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust even contact met ons op via direct@capptions.com