Voltooide Capptions wijzigen

Is er iets mis gegaan tijdens het invullen en kom je er pas na voltooien achter? Dan kan je deze nog wijzigen door de volgende stappen te volgen.

Om deze handeling te kunnen verrichten heb je de permissie: Beheer Capptions nodig.

Vanaf het dashboard ga je links naar Capptions en selecteer je vervolgens desbetreffende Capption.

Klik rechtsboven op om de Capption weer in behandeling te zetten.
Let op: de Capption moet eerst voltooid zijn alvorens dit mogelijk is.

Nadat er op 'In behandeling' is geklikt, verschijnt onderstaand scherm.

Na bevestiging wordt de Capption weer beschikbaar in de app van de gebruiker die de Capption heeft afgerond.

Na wijziging en afronding van de Capption, wordt er een PDF beschikbaar met de nieuwe gegevens.