Stap 1: Template instellingen

We hebben meer mogelijkheden toegevoegd aan de template instellingen. Je kan beheren of labels worden weergegeven tijdens het invullen van een Capption, wanneer de locatie wordt bijgewerkt en meer. Lees in dit artikel hoe dit werkt.

Instellingen

• Ga vanaf het dashboard links naar Templates.
  • Creëer een nieuwe of wijzig een bestaande template.

Onderin vind je onderstaande instellingen:

Labels in de app

Als tijdens het invullen van een Capption een label is toegevoegd, kun je ervoor kiezen om deze meteen te tonen. Kies uit een van de twee opties: Toon labels die aan een vraag zijn toegevoegd of kies ervoor om dit niet te tonen.

Hoe ziet dit eruit in de app?
Voorbeeld: Toon labels die aan een vraag zijn toegevoegd

Geolocatie

Er zijn drie opties met betrekking tot het vastleggen van de locatie.

Samenvatting in PDF gebaseerd om labels

Wanneer je een label selecteert, maakt Capptions automatisch een samenvatting van alle labels die toegevoegd zijn.

Hoe ziet dit eruit in de app?
Label: Gevaarlijk

De samenvatting wordt in het eerste gedeelte van PDF weergegeven.