Secties herhalen

Voor een inspectie wil je de volgende vragen beantwoord hebben: contactpersoon, adres en bedrijfsnaam. Maar hoe doe je dat als het aantal antwoorden per inspectie verschilt?

Lees in dit artikel hoe je secties en vragen aanmaakt.

Wil je deze functiontaliteit geactiveerd hebben? Neem dan contact op met ons via support@capptions.com

Met deze functie kan de inspecteur deze sectie inclusief vragen eindeloos herhalen.

Rechtsboven vind je de knop om de mogelijkheid tot het herhalen van secties aan te zetten.
Als de knop blauw is, staat de functionaliteit aan. Is deze grijs, klik erop om deze te activeren.

Sla daarna het template op, zodat de gebruikers deze sectie kunnen herhalen.

Hoe ziet dit eruit in de app?

Als de gebruiker de vragen heeft beantwoord, kan hij deze sectie herhalen door links onderin op te klikken

Na het klikken verschijnt het volgende scherm. Klik op om een nieuwe sectie aan te maken

Er wordt vervolgens een nieuwe sectie aangemaakt met dezelfde vragen. In de titel zie je tussen haakjes [2] welke sectie je aan het beantwoorden bent.