1. Helpcenter
  2. Beheer organisatie

Permissies

In dit artikel lees je over de verschillende permissies die je kan toekennen aan gebruikers en groepen.

•     Exporteer acties
     Geef de gebruiker toegang tot het exporteren van acties in Excel.
  •     Exporteer Capptions
    Hiermee kan de gebruiker de Capptions waar ze toegang tot hebben exporteren naar Excel.
  •     Exporteer observaties
     De gebruiker kan observaties exporteren naar Excel.
  •     Beheer acties
     Beheer alle acties. Wijs toe aan de juiste gebruiker en bewerk waarnodig..
  •     Beheer Capption templates
     Beheer, wijzig, creeer en (de)publiceer templates.
  •     Beheer Capptions
     Het verwijderen, regenereren van een PDF en het in behandeling zetten van Capptions.
  •     Beheer mijn acties
     Het beheren van de acties die op je naam staan of die jij hebt aangemaakt.
  •     Beheer observaties
     Archiveer observaties en maak nieuwe dossiers aan.
  •     Beheer organisatie
     Verwijder, creeër en wijzig gegevens van gebruikers, teams en de organisatie.
  •     Beheer gebruikers
     Verwijder, creeër en wijzig gegevens van gebruikers.
  •     Nieuwe observatie
     Maak nieuwe observaties aan.
  •     Start een Capption
     Begin en voltooi een Capption
  •     Bekijk acties
     Bekijk acties binnen de organisatie of binnen je eigen team.
  •     Bekijk Capptions
     Bekijk Capptions binnen de organisatie of binnen je eigen team.
  •     Bekijk observaties
    Bekijk observaties binnen de organisatie of binnen je eigen team.
  •     Bekijk rapporten
     Bekijk rapportages binnen de organisatie of binnen je eigen team.
  •     Bekijk gebruikers
    Bekijk gebruikers binnen de organisatie of binnen je eigen team.