1. Helpcenter
  2. Observaties en Dossiers

Observaties: Prioriteiten instellen

Als er een observatie met extreem hoge prioriteit binnenkomt, wil je natuurlijk dat deze bij de juiste personen terecht komt. Lees in dit artikel hoe je dit instelt.

Wat zijn observaties?

Lees hier meer over wat observaties zijn en hoe je deze aanmaakt.

Hoe stel ik de prioriteiten in?

Ga vanaf je dashboard links naar   en open  .
Linksboven klik je op Opties en vervolgens op Teamdetails.

Klik op het dropdown menu bij: Ernst voor belangrijke observaties en stel per team je voorkeuren in.

Voorbeeld

Wanneer er een observatie wordt aangemaakt met de prioriteit: Hoog.
Dan gaat er een melding naar iedereen binnen het team: Team Nora Testomgeving

Kan je deze functionaliteit niet vinden in jullie omgeving? Mail dan naar support@capptions.com!