1. Helpcenter
  2. Beheer organisatie

Notificatievoorkeuren

Wil je enkel een push-bericht in de app ontvangen? Of heeft een melding of notificatie per mail ook de voorkeur? Zo stel je dat in..

Ga vanaf het dashboard rechtsboven naar notificatievoorkeuren.

Gebruiker
Stel je notificatievoorkeuren in door middel van het aan- of uitvinken van de boxen.

ezgif.com-gif-maker

Organisatieniveau
Als gebruiker met 'Beheer organisatie' rechten, kun je ook op groepsniveau de voorkeuren instellen. Door middel van de vergrendeld box, kun je ervoor zorgen dat bepaalde notificaties voor de hele organisatie uit of aan staat. De gebruikers kunnen dit niet wijzigen in de voorkeuren.

Ga hiervoor vanaf het dashboard links naar Beheer organisatie.
Klik vervolgens links op Notifcaties om deze in te stellen voor de hele organisatie.