1. Helpcenter
  2. Observaties en Dossiers

Nieuwe observatie: App

Een gebruiker treft een gevaarlijke situatie aan en wil deze met hoge prioriteit melden bij de juiste personen. Of een melding maken van een situatie die gevaarlijk kan zijn, maar een lagere prioriteit heeft.. Lees in dit artikel hoe je dit doet..

Open de Capptions app

Klik rechtsonder op en vervolgens op Nieuwe Observatie om een nieuwe observatie aan te maken.

Omschrijf de situatie zo goed mogelijk bij notities en voeg een foto toe van de observatie.

Ga verder om het tijdstip en datum door te geven.

Klik op volgende om de locatie aan de observatie toe te voegen.

Klik op volgende om een prioriteit aan de observatie te hangen.
Er zijn 5 soorten prioriteiten; Lage, Middelhoge, Hoge, Zeer hoge en Extreem hoge.

Als de observatie is afgerond, gaat deze naar de juiste personen binnen de organisatie.

Wil je meer weten?
Klik hier om erachter te komen hoe je de prioriteiten aan de juiste personen binnen de organisatie koppelt.