Maak een nieuwe gebruiker aan

Beheer je gebruikers door nieuwe accounts aan te maken, wachtwoorden te resetten en gebruikers te verwijderen.

Enkel gebruikers met de permissie 'Beheer organisatie' kunnen gebruikers beheren.

Vanaf het dashboard ga je links naar: Beheer organisatie

Klik links op gebruikers en vervolgens zie je een overzicht van alle gebruikers binnen de organisatie.

In het overzicht staat: de naam en team van de gebruiker.
Rechts kan je zien wanneer de gebruiker voor het laatst heeft ingelogd of een actie heeft uitgevoerd.

Klik rechtsboven op om een nieuwe gebruiker aan te maken of een excel-lijst te importeren.

Maak nieuwe gebruiker aan
Vul alle verplichte velden in.

Het e-mailadres is tevens de gebruikersnaam.
Indien er geen e-mailadres aanwezig is, vink dan "deze gebruiker heeft geen e-mailadres" aan en kies zelf een gebruikersnaam. Houd er rekening mee dat dit wel effect heeft op de e-mailnotificaties die de gebruiker zou ontvangen.

Binnenkort komt er een artikel live over permissiegroepen.

Lees in dit artikel hoe functies werken en hoe je deze aanmaakt.

Maak gebruikers aan met behulp van Excel.

Klik rechtsboven op en vervolgens op "importeer vanuit .xls bestand".

Download vervolgens het voorbeeld bestand. Vul alle velden in, selecteer de upload door op te klikken.

Zodra dit bestand succesvol is ge-upload, wordt de knop beschikbaar.
Na een aantal minuten ontvang je een notificatie dat de gebruikers succesvol zijn aangemaakt.