Inspecties inplannen / periodieke toewijzing [PREMIUM]

Elke maand dient er een werkplekinspectie plaats te vinden. Je wilt dat de er automatisch een herinnering uit gaat naar de gebruikers, zonder daar naar om hoeven te kijken. Lees hier hoe je dit instelt.

Dit is een premium functie. Wil je deze functie uitproberen? Stuur dan gerust een e-mail naar: support@capptions.com

Creëer / wijzig een template en ga naar Stap 3: Toewijzingen

Klik op    om het template periodiek toe te wijzen aan de juiste gebruikers of teams.

• Voeg gebruikers, teams of functies toe.
  • Kies de startdatum van de toewijzingen.
  • Geef de gebruikers een tijdspanne  om de Capption te voltooien
  • Geef aan hoe vaak de inspectie toegewezen moet worden
  • Kies een eventuele einddatum van deze toewijzingen