4.1 Hoe start je een workflow

In dit item wordt uitgelegd hoe je een workflow kunt starten.

Informatie: De workflow in dit help item wordt uitgevoerd door twee gebruikers, namelijk een inspecteur en een engineer.

1) Om een gepubliceerde workflow te starten, gaan we naar ->workspace ->actions ->start new workflow en klik je op start workflow.

2) Omdat de workflow begint met een inspectieformulier, zullen wij moeten starten omdat wij de inspecteur zijn.

3) Zoals je in het vorige voorbeeld kunt zien, hebben we de auto geweigerd/declined. Dit betekent dat de volgende stap (Car maintenance) ingevuld moet worden door de onderhoudsmonteur.

(Schermopname wordt gemaakt door de monteur).

4) Omdat het onderhoud de laatste stap in de workflow is, komt er een einde aan zodra het formulier (Car maintenance) is ingevuld door de monteur.

Gefeliciteerd, de workflow is succesvol uitgevoerd! Je kunt doorgaan naar de volgende stap 4.2 Mijn taken. 🎉