1. Helpcenter
  2. Capptions Direct
  3. Hoe begin je met Capptions Direct

1.3 Hoe nodig je extra gebruikers uit

Wil je iemand uitnodigen in je account? In dit item wordt uitgelegd hoe je dit doet.

Let op in welke workspace je zit voordat je een gebruiker uitnodigt!

1)
Om extra gebruikers uit te nodigen zul je binnen Capptions Direct moeten gaan naar settings ->members ->list. Vul hier het email adres van de gebruiker in die je wilt uitnodigen en wat de rol van de gebruiker is. Klik vervolgens op submit.

Capptions-Direct-14-September-2022

2) Er zal nu en e-mail verstuurd worden die de gebruiker kan accepteren.

Gefeliciteerd, de gebruiker kan nu aan de slag! Je kunt verder gaan naar de volgende stap 1.4 Hoe nodig je een support agent uit. 🎉