1. Helpcenter
  2. Capptions Direct
  3. Hoe begin je met Capptions Direct

1.2 Hoe maak je een Werkruimte en hoe verwijder je deze

Om gebruik te kunnen maken van een WorkFlow, moet er eerst een WorkSpace worden ingericht. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit doet.

1) Ga om te beginnen in je webbrowser naar Capptions Direct gevolgd door Werkruimte. Eenmaal aangekomen druk je op Nieuw werkruimte.

2) Geef de werkruimte een naam en een workspace-slug en druk op Opslaan.

(Een slug is het unieke identificerende deel van een webadres, meestal aan het einde van de URL. In onderstaand voorbeeld zal er https://capptions.direct/TestWorkspace komen te staan.)

Gefeliciteerd, je workspace is aangemaakt! Je kunt nu beginnen met het uitnodigen van gebruikers. 🎉

(Optioneel) Hoe verwijder je een workspace

Wilt je een werkruimte verwijderen omdat deze onjuist is gemaakt? In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit doet.

Let op: Zorg ervoor dat je in de juiste werkruimte bent wanneer je de volgende stappen uitvoert, zodat je geen werk verliest!

1) Om een ​​werkruimte te verwijderen, ga je binnen Capptions Direct naar ->instellingen ->algemeen. Vul de gevraagde tekst in en klik op delete workspace permanently.

2)
Gefeliciteerd, de werkruimte is succesvol verwijderd! Je kunt doorgaan naar de volgende stap 1.3 Hoe nodig je extra gebruikers uit. 🎉