Hoe download ik de Capptions app?

The Capptions app kan je downloaden op verschillende toestellen. Klik hier om te zien welke besturingssystemen de Capptions app ondersteunen.

De makkelijkstee manier om de app te downloaden is om op de volgende link te klikken. https://capptions.com/download. Na het klikken wordt je doorgelinkt naar de play- of appstore van jouw toestel.

Je kan uiteraard ook rechtsreeks naar de app store gaan om de app te downloaden.

Android

1. Ga naar de Google Play store en zoek naar Capptions
  2.  Open de app en klik op Installeren
  3. Zodra de app is gedownload, klik je op 'Openen' om gebruik te maken van de app

Apple

1. Ga naar de Apple App Store en zoek naar Capptions.
  2. Zodra je de app hebt gevonden, klik je op 'Download'.
  3. Zodra deapp is gedownload, klik je op 'Openen'  om gebruik te maken van de app