1. Helpcenter
  2. Beheer organisatie

Functies

Wil je een template toewijzen aan een groep gebruikers die niet in hetzelfde (sub)team zitten? Maak dan een functie aan. Zo kan je een template toewijzen aan mensen uit verschillende teams met verschillende permissies.

Deze functie is enkel zichtbaar voor mensen met de permissie: Beheer organisatie

Vanaf het dashboard ga je links naar Beheer organisatie en vervolgens naar Functies.
Klik op  om een nieuwe functie aan te maken

Geef de functie een naam, korte omschrijving en klik vervolgens op Toevoegen om hem aan te maken.

Als laatste stap voeg je de functie toe aan desbetreffende gebruikers.
Links in de organisatie settings klik je op en selecteer je de juiste gebruiker(s).

Bij functies kan je de functies selecteren die je hebt aangemaakt.

Wil je weten hoe je een template toewijst aan een functie? Lees dan dit artikel.