3.6 Hoe bekijk je een voorbeeld van je workflow

Heb je een workflow aangemaakt en wil je deze testen? In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit doet.

1) Om een ​​voorbeeld van uw workflow te bekijken, ga je binnen je account naar ->workspace ->templates ->workflows.
Capptions-Direct-15-September-2022

2) Om een ​​voorbeeld van de workflow te bekijken, drukt je op de knop en klik je op preview. In het onderstaande voorbeeld kun je zien hoe de huidige preview eruit ziet.

3) Gefeliciteerd, je hebt succesvol een preview van je workflow bekeken. Je kunt verder gaan naar de volgende stap 4.1 Hoe start je een workflow. 🎉