3.4 Een rapport toevoegen aan je workflow

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een rapport toevoegt aan je workflow

1) Om een ​​artikel aan uw workflow toe te voegen, klikt je met de rechtermuisknop (RMB) en kiest je vervolgens voor report. Geef het rapport een titel en markeer de bestemde vorm. Selecteer nu de ontvangers en verbind het knooppunt met het einde.

2) Gefeliciteerd, je rapport is succesvol aan je workflow toegevoegd! Je kunt doorgaan naar de volgende stap 3.5 Hoe maak je teams en hoe voeg je leden toe aan workflows 🎉