1. Helpcenter
  2. Capptions Direct
  3. Hoe begin je met Capptions Direct

1.4 Hoe nodig je een support agent uit

Wil je extra ondersteuning van een Capptions Direct agent? In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een support agent uitnodigt.

Let op: Zorg ervoor dat je volgende stappen uitvoert in de juiste werkruimte!

1) Om een ​​support agent uit te nodigen, ga je binnen je Capptions Direct account naar ->settings ->members ->support, druk je op de knop invite support member en klik je de support agent aan die je wilt uitnodigen.

2) Gefeliciteerd, er is nu een uitnodiging verzonden naar de support agent. Je kunt verder gaan naar de volgende stap 1.5 Hoe maak je een team. 🎉