1. Helpcenter
  2. Capptions Direct
  3. Hoe begin je met Capptions Direct

1.1 Hoe maak je een account aan op Capptions Direct

Wil je een account aanmaken op Captions Direct? In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit doet.

1) Om een account aan te maken op Capptions Direct ga je naar onze Hoofdpagina en klik je op Inschrijven

E-mail: vul simpelweg een email adres en wachtwoord in.

Google/Microsoft/Apple: je hebt geen nieuw wachtwoord of inloggegevens nodig! Handig voor makkelijk inloggen.

Gefeliciteerd, je Capptions Direct account is nu klaar voor gebruik! Je kunt doorgaan naar de volgende stap 1.2 Hoe maak je een Werkruimte en hoe verwijder je deze. 🎉